TARİHÇE

1975-1976 dönemi Oda Yönetim Kurulu : Başkanı: Nevzat Turhan 2.Başkan: Feyzi Börkü Üye : Mustafa Çavuşoğlu Üye Sait Kasaboğlu Üye Gültekin Koçak Oda Meclisi Başkanı Necati Demirhan Başkan Vekili Mustafa Gündüz Meclis Üyeleri İsmail Sönmez, Mustafa Kavlak ve Kemal Güner Genel Sekreter Hatice Bezan 28.11.1796 tarihinde yapılan oda seçimleri sonucu Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Musa Kemal Düzen Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Feyzi Börkü Muhasip Üyeliğe Ahmet Demirdöven Üyeliklere Nevzat Turhan ve Hakkı Paksoy , Oda Meclis Başkanlığı’na Mustafa Nişancı Meclis Başkan Vekilliği’ne Turan Toktaş Meclis Üyeliklerine Fikret Toktaş , Kemal Güner ve Celal Gökçe seçilmişlerdir .
1979 yılında Odamız Bayramlı Mahallesi Şehit Dursun Ergen Caddesi No:5’deki müstakil bir binada faaliyet gösterdiği eski kayıtlardan anlaşılmaktadır .
1980 yılında Genel Sekreterlik görevine Ali Olukpınar getirilmiştir .
1981-1984 dönemi : Yönetim Kurulu Başkanı : Hayrettin Eser Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nevzat Turhan Üyeler Celal Gökçe Hakkı Paksoy ve Ahmet Demirdöven
Meclis Başkanı : Fikret Toktaş Meclis Başkan Vekili Mustafa Akay Üyeler Mustafa Gündüz Kemal Güner ve Duran Toktaş 1983 yılında Odamız Genel Sekreterliğine Neziha Çimen getirilmiştir .
1984 yılında Hayrettin Eser’in istifası nedeniyle seçime kadar Ahmet Demirdöven’in yönetim kurulu başkanlığı görevine getirildiğini gözlemlemekteyiz .
13.02.1984 yılında yapılan oda seçimleri sonucu Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Ahmet Demirdöven Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği’ne Namık Kemal Erdoğan Üyeliklere Cahit Özçelik Hakkı Paksoy ve Celal Gökçe Meclis Başkanlığı’na Nizami Keskin Meclis Başkan Vekilliği’ne Mehmet Akalın Üyeliklere Mustafa Akay , Ali Pınarbaşı ve Fikret Toktaş seçilmişlerdir .
1987 -1992 dönemi Yönetim Kurulu Başkanı : Necati Demirhan Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Namık Kemal Erdoğan Üyeliklere Salih Kocabay Ali Pınarbaşı ve Fikret Toktaş Meclis Başkanlığı’na Nizami Keskin Meclis Başkan Vekilliği’ne Alpaslan Demircan Meclis Üyeliklerine Mehmet Akalın , Bekir Ünal ve Hacı Ali Karanfil seçilmişlerdir .
1992 yılında odamız hizmet binasının Bünyan Belediyesi İşhanının ikinci katında taşındığı eski kayıtlardan gözlemlenmektedir .
1992 yılında yapılan seçimler neticesinde Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Necati Demirhan Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği’ne Salih Kocabay Üyeliklere Hacı Ömer Sarıkaya , Kemal Güner ve Hacı Ali Karanfil Meclis Başkanlığı’na Nizami Keskin Başkan Vekilliği’ne Bekir Ünal Meclis Üyeliklerine Hacı Mehmet Özay ,Yavuz Koç ve Şaban Koramaz göreve gelmişlerdir .
1994 yılında Genel Sekreter Neziha Çimen’in istifası ile Oda Genel Sekreterliği’ne Ali Olukpınar getirilmiştir .
1995-2000 dönemi Yönetim Kurulu Başkanı Necati Demirhan Yönetim Kurulu Başkan Vekili Salih Kocabay Üyeler İzzettin Kaplan , Bekir Ünal ve Hacı Ali Karanfil Meclis Başkanı Nizami Keskin Başka Vekili Ethem Akalın Üyeleri Hacı Mehmet Özay Ahmet Duran Pınarbaşı ve Hacı Ömer Sarıkaya 2001 yılında Odamız Dervişağa Mahallesi Halıfuarı Caddesi Teksif yanındaki binayı satın alarak faaliyetini sürdürmüştür.
2000- dönemi Yönetim Kurulu Başkanı Necati Demirhan Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hacı Ali Karanfil Üyeler Mehmet Akyürek , Hacı Ali Vaizoğlu ve Naim Yavuz Meclis Başkanı Cafer Gündüz Meclis Başkan Vekili Mehmet Akalın Üyeler Mustafa Senai Orhan , Hakkı Paksoy ve Ali Akagündüz 2001 -2005 dönemi Yönetim Kurulu Başkanı Naim Yavuz Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hacı Ali Karanfil Üyeler Mehmet Akyürek , Fikret Mutlu ve Hüseyin Özsoy Meclis Başkanı Cafer Gündüz Meclis Başkan Vekili Nizami Keskin Üyeler Bekir Ünal , Hakkı Paksoy ve Mustafa Senai Orhan Genel Sekreter Ahmet Reşat Altay 12.03.2005 tarihinde yapılan oda seçimleri neticesinde Yönetim Kurulu Başkanı Naim Yavuz Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hüseyin Özsoy Üyeler Mehmet Akyürek , Adem Altıntaş ve Abdulkadir Yalçın Meclis Başkanı Hacı Ali Karanfil Meclis Başkan Vekili Halit Bodur Üyeler Cafer Gündüz , İsmail Zor Ve Nizami Keskin göreve getirilmişlerdir . 2008 yılında Odamız Dervişağa Mahallesi Halıfuarı Caddesi No:27 adresindeki Ziraat Odası yanındaki 102 m2lik yeri satın alarak hizmetlerine devam etmektedir .
18 Ocak 2009 tarihinde yapılan seçimler neticesinde Oda Yönetim Kurulu Başkanı Naim Yavuz Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Akalın Üyeler Hüseyin Özsoy , Adem Altıntaş ve Talip Akçakaya Meclis Başkanı Hacı Ali Karanfil Meclis Başkan Vekili Bekir Ünal Üyeler Bülent Tunçtan , Hakkı Paksoy ve Oğuz Tekin’dir .

05.05.2013 tarihinde yapılan seçimlerde Oda Yönetim Kurulu Başkanı Naim YAVUZ Yönetim Kurulu Başkan Vekili İsmail ZOR Yönetim Kurulu Sayman Üye Bülent TUNÇTAN Üyeler Şemsettin AKTAŞ ve Oğuz TEKİN Meclis Üyeleri : Meclis Başkanı Ahmet Hamdi GÖKÇE Meclis Başkan Yardımcısı Turhan ÖZER Meclis Katip Üye Metin KOYUNCU Meclis Üyeleri Barbaros AŞİM ve Neşet ÇINAR –Genel Sekreter Ahmet Reşat ALTAY